sobota - 20. apríla, 2024
, Slávnostná premiéra filmu Eva Nová v Martine

Slávnostná premiéra filmu Eva Nová v Martine

Kino Strojár v Martine vo štvrtok 19. novembra odpálilo premiéru nového slovenského filmu s názvom Eva Nová, v ktorom hlavnú hrdinku stvárnila jedinečná slovenská herečka Emília Vášáryová. Okrem toho si vo filme zahrali Milan Ondrík, Anikó Vargová, Žofia Martišová a ďalší.

Začiatok predstavenia filmu odštartovalo krátko po 19-tej hodine, kedy na javisko predstúpil pred zvedavými divákmi moderátor Tibor Kubička. Ten privítal na svojom pódiu časť tímu, ktorý sa spolupodieľal na tvorbe filmu. Medzi nimi nechýbali predovšetkým režisér Marko Škop, hlavný kameraman Ján Meliš a napokon predstaviteľka Evy Novej Emília Vášáryová.

Film v sebe nesie príbeh ženy, ktorá zažila veľkú slávu, ako aj obrovský pád až na samé dno. Z veľkej herečky sa stala abstinujúca alkoholička. Po prepustení z liečebne drogových závislých sa snaží opäť zaradiť do bežného života. Jej hlavnými cieľmi sú znova presadiť sa ako herečka a predovšetkým získať si priazeň svojho syna, ktorému ublížila najviac zo všetkých.

Po skončení premiéry filmu Eva Nová prebehla beseda s členmi tímu ako aj s hlavnou predstaviteľkou Evy. Publiku bližšie predstavili zákulisie trojročného natáčania tejto snímky. Diváci taktiež dostali priestor a mohli vyjadriť názor k filmu, alebo položiť otázku či už Emílii Vášáryovou, alebo samotným tvorcom celej snímky.

Koniec slávnostnej premiéry zavŕšilo občerstvením vo foyer kina Strojár, kde mohli návštevníci využiť príležitosť sa osobne stretnúť s Emíliou Vášáryovou ako aj režisérom Markom.

Video: Film Eva Nová (trailer)

Foto: autor
Audio: Eva Lacová
Video: youtube.com

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Na Bystričku, Križovatka I/65 s ulicou Na Bystričku bude bezpečnejšia

Križovatka I/65 s ulicou Na Bystričku bude bezpečnejšia

Na križovatke cesty I/65D v Martine pri obci Bystrička, začala výstavba nového technologického riešenia, ktoré …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *