nedeľa - 28. apríla, 2024
, MHC Martin vstupuje do sezóny 2016/2017 nielen s novým logom

MHC Martin vstupuje do sezóny 2016/2017 nielen s novým logom

V piatok 9. septembra boli hosťami v Elixíre Rádia Rebeca s Milošom Hrabovským riaditeľ MHC Martin Milan Murček a tréner klubu Pavol Paukouček. 

September neznamená len návrat žiakov a študentov do škôl ale aj novú hokejovú sezónu. MHC Martin do nej vstupuje s novým názvom a logom. My sme boli zvedaví, prečo klub pristúpil k takémuto kroku. Okrem toho možno na ľade v novej sezóne vidieť aj nových hráčov. Viac nám o nich prezradil tréner klubu Pavol Paukouček. Aké sú očakávania od nového tímu? Na čo sa môžu fanúšikovia martinského hokeja tešiť? Aká je nálada v tíme po zmenách, ktoré klub uskutočnil? Má vedenie hokeja nejakú tajnú taktiku na súpera?

Zmenou prešiel aj štadión MHC Martin. O aké zmeny ide? Náš moderátor, Miloš Hrabovský, sa opýtal aj na vstupenky a permanentky na zápasy MHC Martin. Zvýšia sa ceny? V čase nášho vysielania MHC Martin čakal dôležitý zápas v Trenčíne s Duklou Trenčín a tak nesmela chýbať otázka na pocity pred zápasom. Ak ste teda nestihli rozhovor s vedením martinského hokeja, môžete tak urobiť teraz v našom archíve. Celý rozhovor ste mohli sledovať naživo cez facebook. Nech sa páči, ponúkame vám možnosť si rozhovor nielen pozrieť, ale aj vypočuť.

Video: facebook.com/Rádio Rebeca
Foto: ilustračné

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

Laska na dedine, Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Stavanie máju, svadobné zvyky, či ľúbostná poradňa. Múzeum slovenskej dediny priblíži tému lásky na slovenskom vidieku

Tradičná dedinská etiketa prikazovala, aby láska bola skromná. Nesmela byť okázalá, ani sa nemala prejavovať …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *