pondelok - 6. mája, 2024
, Plánujete dovolenku: Vyberte si naše luxusné termálne kúpele

Plánujete dovolenku: Vyberte si naše luxusné termálne kúpele

Exotickú dovolenku si môžete dopriať aj u nás na Slovensku. Stačí si vybrať kvalitný luxusný hotel, v ktorom sa budete na naše pomery cítiť ako v zahraničí, pričom to môžete doplniť spoznávaním nádherného okolia a množstvom liečivých procedúr.

Termálne kúpele Turčianske Teplice Royal Palace****

Ak ste niekedy navštívili Turecko alebo iné monumentálne hotelové komplexy za hranicami nášho štátu, určite vás oslovila ich pompéznosť a nádherná výzdoba. Tento luxus si ale môžete dopriať aj v prekrásnych termálnych kúpeľoch Turčianske Teplice.

Navštívte Royal Palace***** a určite sa o váš komfort obávať nemusíte. Je len veľmi málo podobných ubytovacích zariadení, ktoré vám svojou prítomnosťou a zariadením navodia tak dokonalú atmosféru. Navyše si môžete dopriať luxus aj pre svoje unavené telo v podobe liečivých účinkov termálne minerálnej vody, ktorá s nimi dokáže urobiť doslova „zázraky“.

Ste v tých najlepších rukách

Okrem plne vybaveného pevného cestovného kufra všetkým dôležitým, sa môžete tešiť aj na odborné vyšetrenie lekárom, ktorý vám môže naordinovať až 21 liečebných procedúr. V kombinácii s liečivými účinkami termálnej vody to bude pre vás, vašu psychiku a celé telo to najlepšie riešenie, ako sa zbaviť nahromadeného stresu a depresie.

Množstvo príležitostí na príjemný relax v okolí

Milujete Aquaparky, krásnu prírodu a posedenie pri chutnej kávičke. Termálne kúpele a ich okolie vám v tomto smere poskytnú tie najlepšie možnosti. Aby vám ale pri výlete na hrad Blatnica alebo lesopark Bôr nebolo chladno, nezabudnite si do kufra pribaliť aj štýlový dámsky overal. Ľahký a zároveň elegantný komplet, s ktorým môžete ísť večer aj do spoločnosti.

Zabavte sa a odreagujte v prostredí luxusných kúpeľov Turčianske Teplice a opäť získate stratenú energiu, ktorej nedostatok vám v poslednom období komplikoval osobný aj pracovný život.

Autor: Rádio Rebeca

Máte zaujímavý tip pre našu redakciu? Kontaktujte našich redaktorov prostredníctvom e-mailu: spravy@rebeca.sk

Môže vás zaujímať

aditíva do nafty, Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Wellness motorového vozidla, na ktorý by ste mali pravidelne myslieť

Každý majiteľ motorového vozidla by mal mať na pamäti, že starostlivosť o motor nie je …